J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 205g73kcal0.3g14.6g0.2g4.1g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g38g148kcal0g37.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g442kcal0.6g103.6g0.4g8.2g
Valittu annoskoko258g221kcal0.3g51.8g0.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna129g111kcal0.2g25.9g0.1g2.1g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403