Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 799g280kcal36.9g15.6g2.4g20g
Sipuli 133g40kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Peruna, keskikokoinen 60g160g96kcal2.4g20.8g0.2g1.4g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g27g64kcal1.4g11.2g1.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 133g61kcal4g6.4g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1332g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5168g1082kcal92.8g120.8g12.4g47.4g
Valittu annoskoko2584g541kcal46.4g60.4g6.2g23.7g
Annoskoko puolitettuna1292g271kcal23.2g30.2g3.1g11.9g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363122