Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu102g129kcal11.2g0.3g9.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki94g53kcal8g4.7g0.2g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g38g1.1kcal0g0.2g0g0.2g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g17g101kcal3.5g1.1g9.1g0g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g704kcal45.6g12.6g52.2g0.4g
Valittu annoskoko260g352kcal22.8g6.3g26.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna130g176kcal11.4g3.2g13.1g0.1g
Arvot/100g100g135kcal8.8g2.4g10g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255752