Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 1051g576kcal16.7g137.8g1.8g8.9g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g451g1365kcal85.6g2.3g112.6g0g
Kananmuna kuoreton 661g943kcal82.6g2g67.7g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 81g717kcal0g0g81.1g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g7326kcal375g304g527.4g25.6g
Valittu annoskoko2592g3663kcal187.5g152g263.7g12.8g
Annoskoko puolitettuna1296g1832kcal93.8g76g131.9g6.4g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874