Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl16g21kcal2.1g0.1g1.4g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1.4g3.5kcal0.2g0.2g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 5.6g21kcal1.6g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g112kcal7.8g0.6g8.6g1.4g
Valittu annoskoko26g56kcal3.9g0.3g4.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna13g28kcal2g0.2g2.2g0.4g
Arvot/100g100g215kcal14.9g1.1g16.5g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169