Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 18g19kcal4.1g0g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.4g4.7kcal0g1.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g102kcal8.2g2.4g6.6g0g
Valittu annoskoko26g51kcal4.1g1.2g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna13g26kcal2.1g0.6g1.7g0g
Arvot/100g100g195kcal15.6g4.6g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744