Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 4.3g38kcal0g0g4.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.2g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.9g3.2kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Aprikoosihillo (Rainbow)3.5g7kcal0g1.7g0g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g5.4g29kcal0.4g1.7g2.3g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g220kcal3g19g14.6g0.8g
Valittu annoskoko26g110kcal1.5g9.5g7.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g55kcal0.8g4.8g3.7g0.2g
Arvot/100g100g420kcal5.7g36.3g27.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151381