Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy7.5g40kcal0.6g2.4g3.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl19g64kcal0.4g0.6g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana52g207kcal2g6g19.6g0g
Valittu annoskoko26g104kcal1g3g9.8g0g
Annoskoko puolitettuna13g52kcal0.5g1.5g4.9g0g
Arvot/100g100g395kcal3.8g11.5g37.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003