Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 6.4g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g17kcal0g4g0g0.2g
Valittu annoskoko26g9kcal0g2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna13g4kcal0g1g0g0.1g
Arvot/100g100g33kcal0g7.6g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928