J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 21g7.5kcal0g1.5g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3.9g15kcal0g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g45kcal0g10.6g0g0.8g
Valittu annoskoko27g23kcal0g5.3g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna13g11kcal0g2.7g0g0.2g
Arvot/100g100g85kcal0g19.9g0g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403