Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 43g148kcal4.4g30.3g0.5g1.5g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Rasvaton maito valio133g44kcal4.4g6.5g0g0g
Kananmuna, annos 65g43g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g17g122kcal0.2g0.2g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana520g918kcal27.6g118.8g35.4g3g
Valittu annoskoko260g459kcal13.8g59.4g17.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna130g230kcal6.9g29.7g8.9g0.8g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412