Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 433g1485kcal44.1g302.8g5.2g15.1g
Sokeri 212g861kcal0g211.9g0g0g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka8.3g33kcal0g8.2g0g0g
Rasvaton maito valio1331g439kcal43.9g65.2g0g0g
Kananmuna, annos 65g433g545kcal47.6g1.3g38.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g166g1215kcal1.7g1.7g133.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5200g9185kcal275.4g1188.4g354.4g30.2g
Valittu annoskoko2600g4593kcal137.7g594.2g177.2g15.1g
Annoskoko puolitettuna1300g2296kcal68.9g297.1g88.6g7.6g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412