Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow200g20kcal3g3g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)400g100kcal4g22g0g5.6g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g12g1.9kcal0g0.3g0g0g
Paprika punainen 899g263kcal8.5g40.5g3.6g17.1g
Jauheliha, sika-nauta 749g1660kcal131.1g0g127.4g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g240g863kcal55.2g0g71.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 100g305kcal3.5g4.2g30g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5200g6425kcal410.6g140g465.8g46.4g
Valittu annoskoko2600g3213kcal205.3g70g232.9g23.2g
Annoskoko puolitettuna1300g1606kcal102.7g35g116.5g11.6g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560