Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1628g2133kcal211.7g8.1g140g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%140g351kcal19.7g15.4g7.9g68.8g
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Voi 133g967kcal1.6g0.5g108.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 562g2126kcal156.5g0g168.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5208g11155kcal779g48g849.6g137.6g
Valittu annoskoko2604g5577kcal389.5g24g424.8g68.8g
Annoskoko puolitettuna1302g2789kcal194.8g12g212.4g34.4g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169