Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl122g161kcal16g0.4g10.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g72g293kcal0g72.2g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g20g71kcal2.6g13.8g0.5g0g
Perunajauhot,rainbow41g134kcal0g33.5g0g0.6g
Leivontamargariini Euroshopper4.9g35kcal0g0g3.9g0g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g1395kcal37.4g241.2g29g1.2g
Valittu annoskoko263g698kcal18.7g120.6g14.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna131g349kcal9.4g60.3g7.3g0.3g
Arvot/100g100g266kcal7.1g45.9g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746