Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g84g14kcal1.6g1.8g0.2g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g38g128kcal0.8g1.1g13.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g47g131kcal8.9g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana525g547kcal22.6g5.8g47.2g0g
Valittu annoskoko263g273kcal11.3g2.9g23.6g0g
Annoskoko puolitettuna131g137kcal5.7g1.5g11.8g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102