Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g1612g2741kcal306.3g0g161.2g0g
Kananmuna kuoreton 222g316kcal27.7g0.7g22.7g0g
Sipuli 806g244kcal10.1g38.7g1.6g13.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g6602kcal688.2g78.8g371g27.4g
Valittu annoskoko2640g3301kcal344.1g39.4g185.5g13.7g
Annoskoko puolitettuna1320g1650kcal172.1g19.7g92.8g6.9g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176