Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g720g2520kcal57.6g540g12.2g21.6g
Voi, 1 tl, 5 g120g876kcal1.2g1.2g96g0g
Kanaliemi laimennettu 1800g178kcal4.9g7.7g14.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g7149kcal127.4g1097.8g244.8g44.2g
Valittu annoskoko2640g3574kcal63.7g548.9g122.4g22.1g
Annoskoko puolitettuna1320g1787kcal31.9g274.5g61.2g11.1g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080