Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g50g64kcal7.4g0g4.5g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1g9kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Vehnäjauho, sunnuntai10g35kcal1.2g7.1g0.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g6.3g29kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g300kcal18.2g16.6g19g1.4g
Valittu annoskoko266g150kcal9.1g8.3g9.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna133g75kcal4.6g4.2g4.8g0.4g
Arvot/100g100g56kcal3.4g3.1g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403