KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g21g116kcal2.1g4.8g9g0g
Voi, 1 tl, 5 g56g409kcal0.6g0.6g44.9g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton14g45kcal3.2g1.5g2.9g0g
Makeutusjauhe, Pirkka28g105kcal0.3g25.8g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)140g177kcal15.4g0.4g12.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g8.4g51kcal2g0.6g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana535g1804kcal47.2g67.4g147.8g0g
Valittu annoskoko268g902kcal23.6g33.7g73.9g0g
Annoskoko puolitettuna134g451kcal11.8g16.9g37g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.6g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156