Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 9g4.6kcal0.1g0.9g0g0.1g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 3.8g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.8g27kcal0g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Naudanpaisti 94g104kcal20.3g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana537g336kcal43.2g12.4g12g1.2g
Valittu annoskoko269g168kcal21.6g6.2g6g0.6g
Annoskoko puolitettuna134g84kcal10.8g3.1g3g0.3g
Arvot/100g100g63kcal8g2.3g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579