Mustikka-mansikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot johon on sekoitettu leivinjauhe.

Lisää lopuksi sulatettu rasva.

Levitä taikina pellille ja marjat päälle ja uuniin 170 astetta noin 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

1180
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)334g421kcal36.7g1g30.1g0g
Sokeri 568g2304kcal0g567.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 760g2607kcal77.4g531.8g9.1g26.6g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Mustikka501g167kcal2.5g32.1g2g16.5g
Margariini 80% keskiarvo501g3557kcal1.5g1g400.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5360g18170kcal238g2278.8g883.8g86.4g
Valittu annoskoko2680g9085kcal119g1139.4g441.9g43.2g
Annoskoko puolitettuna1340g4542kcal59.5g569.7g221g21.6g
Arvot/100g100g339kcal4.4g42.5g16.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149408