Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g322g1723kcal25.1g109.5g132g29.6g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g1029g2675kcal20.6g41.2g267.5g5.1g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g1316g1579kcal43.4g48.7g131.6g0g
Makeutusjauhe, Rainbow21g83kcal0.4g20.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g12121kcal179g439.6g1062.2g69.4g
Valittu annoskoko2688g6060kcal89.5g219.8g531.1g34.7g
Annoskoko puolitettuna1344g3030kcal44.8g109.9g265.6g17.4g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146