Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali750g158kcal9g25.5g1.5g15.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g375g105kcal2.2g22.3g0.7g9.4g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen600g834kcal114g0g42g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g150g135kcal4.5g5.3g10.5g1.1g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g2869kcal260.8g111.2g151.8g55.2g
Valittu annoskoko2688g1435kcal130.4g55.6g75.9g27.6g
Annoskoko puolitettuna1344g717kcal65.2g27.8g38g13.8g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439404