Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 11g6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g4.7g14kcal0.9g0g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g76kcal4g3g5.4g0.2g
Valittu annoskoko27g38kcal2g1.5g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g19kcal1g0.8g1.4g0.1g
Arvot/100g100g141kcal7.4g5.5g10g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874