DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 14g3.9kcal0.2g0.6g0g0.3g
Porkkana 2.8g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)4.2g33kcal0g0g3.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 4.7g8.3kcal0.1g0.1g0.8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g96kcal0.6g2.8g8.8g0.8g
Valittu annoskoko27g48kcal0.3g1.4g4.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g24kcal0.2g0.7g2.2g0.2g
Arvot/100g100g176kcal1.1g5.2g16.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273904