Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Sokeri 1.9g7.8kcal0g1.9g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka7.3g22kcal0.7g4.5g0.1g1.1g
Mustikka15g4.9kcal0.1g0.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g123kcal1.6g14.6g6.2g3.2g
Valittu annoskoko28g62kcal0.8g7.3g3.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna14g31kcal0.4g3.7g1.6g0.8g
Arvot/100g100g224kcal2.9g26.5g11.3g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277