The masters of Makaronilaatikko

Keitä makaronit 2 litrassa vettä ~10 min
Paista jauheliha ja sipuli
Sekoita jauheliha, sipulit ja makaroni keskenään

Sekoita munamaito

Laita vuokaan kerroksittain makaronijauheliha / tomaatti/ makaronijauheliha jne.

Uuniin 200 ~45min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.9g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g5.5g9kcal1.1g0g0.5g0g
Oltermanni, perinteinen1g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Herkkusieniä viipaleina (Xtra), annos 230g1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Torino makarooni/raisio(400g)5.5g19kcal0.7g3.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g79kcal5.4g8.6g2.4g0.4g
Valittu annoskoko28g40kcal2.7g4.3g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal1.4g2.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g144kcal9.8g15.6g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159584