Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 9g48kcal1.5g0g4.8g0g
Herkkusieni 2.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Pasta Torino tumma7.8g27kcal1.4g4.6g0.3g0.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)6.3g5.3kcal0.1g0.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g164kcal6.2g9.8g11g1g
Valittu annoskoko28g82kcal3.1g4.9g5.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g41kcal1.6g2.5g2.8g0.3g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.7g19.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201