Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 9g10kcal2.2g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 2.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika keskiarvo 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.3g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g32kcal4.6g1.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko28g16kcal2.3g0.7g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal1.2g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g59kcal8.4g2.5g0.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259872