Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.7.4g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Sokeri 6.3g26kcal0g6.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.1g8.7kcal0.8g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.2g25kcal0.7g5.1g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g204kcal3.2g23.8g10.4g0.6g
Valittu annoskoko28g102kcal1.6g11.9g5.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g51kcal0.8g6g2.6g0.2g
Arvot/100g100g368kcal5.8g43g18.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059