Nekunmakuiset kauraneliöt

Sekoita kaikki aineet yhteen.

Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle.

Paista 175 asteessa n. 15 min. Anna jäähtyä ennenkuin leikkaat levyn neliöiksi.

Perunajauhon tilalla käytin vehnäjauhoja.

Isommat palat = 16 kpl (4x4).

Alkuperäinen resepti:
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5.9g43kcal0.1g0g4.8g0g
Siirappi 3.3g10kcal0g2.5g0g0g
Sokeri 6g25kcal0g6g0g0g
Kaurahiutale 11g43kcal1.6g6.5g0.8g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g248kcal3.6g31.8g11.2g2.2g
Valittu annoskoko28g124kcal1.8g15.9g5.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna14g62kcal0.9g8g2.8g0.6g
Arvot/100g100g447kcal6.5g57.4g20.2g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331202