Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.4g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Naudanpaisti 10g11kcal2.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g35kcal4.4g1.2g1.2g0g
Valittu annoskoko28g17kcal2.2g0.6g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal1.1g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g62kcal7.8g2.1g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579