Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark75g398kcal5.9g24g31.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu113g142kcal12.4g0.3g10.1g0g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Canderel makeutusjauhe3.8g14kcal0.1g3.5g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3.8g23kcal0.9g0.2g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g2241kcal40.4g56.6g209.2g0g
Valittu annoskoko270g1120kcal20.2g28.3g104.6g0g
Annoskoko puolitettuna135g560kcal10.1g14.2g52.3g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881