Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 110g60kcal1.7g14.4g0.2g0.9g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g47g142kcal8.9g0.2g11.7g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g763kcal38.8g31.6g54.8g2.6g
Valittu annoskoko270g382kcal19.4g15.8g27.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna135g191kcal9.7g7.9g13.7g0.7g
Arvot/100g100g141kcal7.2g5.9g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874