Juusto-,kasvis-,kanakeitto

Ruskista broilerisuikaleet.

Kiehauta vesi.

Lisää kaikki muut raaka-aineet kiehuvaan veteen, paitsi koskenlaskijajuusto hetkeä myöhemmin.

Lisää halutessasi ripaus currya, suolaa, sekä kuivattua persiljaa.

Anna hautua n.20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 481 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikaleet66g80kcal14g0g2.6g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g47g19kcal0.7g3.8g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas23g66kcal4.5g0g5.2g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g7.5g4kcal0.4g0.4g0.1g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g13g16kcal0.4g3.2g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana541g379kcal40.4g15.2g16.8g0g
Valittu annoskoko270g190kcal20.2g7.6g8.4g0g
Annoskoko puolitettuna135g95kcal10.1g3.8g4.2g0g
Arvot/100g100g70kcal7.5g2.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286045