Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton202g288kcal24.2g0g20.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl34g114kcal0.7g1g11.8g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g3.4g25kcal0g0g2.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g30g181kcal6.3g2g16.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g1216kcal62.4g6g101.8g0g
Valittu annoskoko272g608kcal31.2g3g50.9g0g
Annoskoko puolitettuna136g304kcal15.6g1.5g25.5g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703