Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 225g440kcal42.1g0g30.4g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot45g131kcal6.3g0.5g11.7g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.8g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana544g1143kcal97g1.6g84.2g0g
Valittu annoskoko272g571kcal48.5g0.8g42.1g0g
Annoskoko puolitettuna136g286kcal24.3g0.4g21.1g0g
Arvot/100g100g210kcal17.8g0.3g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285973