Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 219g484kcal38.3g0g37.2g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g22g28kcal0.9g1.1g2.2g0g
Kananmuna, keitetty 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana545g1070kcal82g4g81.2g0.6g
Valittu annoskoko272g535kcal41g2g40.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna136g268kcal20.5g1g20.3g0.2g
Arvot/100g100g196kcal15.1g0.7g14.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=360039