Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä1659g6137kcal99.5g514.1g414.6g16.6g
Valio maustettu rahka, vanilja663g1062kcal48.4g106.1g46.4g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g398g593kcal2.8g142.1g0g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g15582kcal301.4g1524.6g922g41.2g
Valittu annoskoko2720g7791kcal150.7g762.3g461g20.6g
Annoskoko puolitettuna1360g3896kcal75.4g381.2g230.5g10.3g
Arvot/100g100g287kcal5.5g28g16.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150640