Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g500g1415kcal23g156.9g75.5g27.5g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Sipulikuutiot rainbow400g40kcal6g6g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]600g1979kcal161.9g0g143.9g0g
Kananmuna kuoreton400g572kcal48g0g40g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g9519kcal517.2g373.4g640.6g72.6g
Valittu annoskoko2720g4760kcal258.6g186.7g320.3g36.3g
Annoskoko puolitettuna1360g2380kcal129.3g93.4g160.2g18.2g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574