Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton2015g2881kcal241.8g0g201.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl336g1142kcal6.7g10.1g117.5g0g
Suola, annos 3g34g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g34g245kcal0g0g26.9g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g302g1813kcal63.5g19.9g163.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5440g12163kcal624g60g1018.2g0g
Valittu annoskoko2720g6081kcal312g30g509.1g0g
Annoskoko puolitettuna1360g3041kcal156g15g254.6g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703