Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g401g1402kcal20g280.4g24g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g401g561kcal22g76.1g18g0g
Vispikerma Flora 20%401g881kcal12g20g80.1g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Mansikka 1402g652kcal7g117.8g2.8g26.6g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka100g38kcal1g9.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5448g7232kcal124g1047.4g249.8g53.2g
Valittu annoskoko2724g3616kcal62g523.7g124.9g26.6g
Annoskoko puolitettuna1362g1808kcal31g261.9g62.5g13.3g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397