Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g98g303kcal11.7g55.7g3.9g2.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Keiju rypsiöljy (Raisio)8g72kcal0g0g8g0g
Kanasuikaleet kariniemi400g444kcal92.1g0g8g0g
Vesi, vesijohtovesi 2081g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g18g49kcal3.5g0.9g3.5g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka112g92kcal3.8g21.3g1.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5456g1944kcal224g159.4g49.2g7.8g
Valittu annoskoko2728g972kcal112g79.7g24.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna1364g486kcal56g39.9g12.3g2g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207207