Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 360g2612kcal4.3g1.4g292.7g0g
Sokeri 816g3312kcal0g815.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 264g377kcal33g0.8g27.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 480g1585kcal9.6g14.4g168g0g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Ruokasooda 12g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g12g37kcal1.3g7.2g0.8g3.4g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g21197kcal255.4g2770g996g61.4g
Valittu annoskoko2736g10598kcal127.7g1385g498g30.7g
Annoskoko puolitettuna1368g5299kcal63.9g692.5g249g15.4g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465