Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse13g94kcal0g0g10.4g0g
Sipulikuutiot rainbow28g2.8kcal0.4g0.4g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%70g60kcal0.7g3.2g4.9g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g28g48kcal2.1g0.4g4.2g0g
Poronkäristys, Polarica135g176kcal27g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g760kcal60.4g8g55.2g0g
Valittu annoskoko275g380kcal30.2g4g27.6g0g
Annoskoko puolitettuna137g190kcal15.1g2g13.8g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713