Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g5.8g2.8kcal0g0.7g0g0g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Basilika, tuore 18g4.8kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Chili paprika punainen5.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g105g197kcal2.7g1.2g20.4g2.5g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g18g68kcal5.8g0g5g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g4.4g35kcal0g0g4g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g114g108kcal3.4g22.3g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana549g846kcal25.8g51.4g59.6g8g
Valittu annoskoko275g423kcal12.9g25.7g29.8g4g
Annoskoko puolitettuna137g212kcal6.5g12.9g14.9g2g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.4g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372292