Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2003g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 481g156kcal2.1g16.6g3.4g15.9g
Sokeri 170g691kcal0g170.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 76g255kcal0g62.1g0g1.1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g22g133kcal1.5g12.8g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5504g2471kcal7.2g523.2g22.2g34g
Valittu annoskoko2752g1235kcal3.6g261.6g11.1g17g
Annoskoko puolitettuna1376g618kcal1.8g130.8g5.6g8.5g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353