J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2185g778kcal3.5g155.4g2g43.7g
Vesi, vesijohtovesi 162g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g405g1578kcal0g396.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5504g4712kcal7g1104g4g87.4g
Valittu annoskoko2752g2356kcal3.5g552g2g43.7g
Annoskoko puolitettuna1376g1178kcal1.8g276g1g21.9g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403