Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g48g348kcal0.5g0.5g38.1g0g
Sokeri 51g205kcal0g50.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g24g14kcal0.9g1.7g0.5g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 62g212kcal6.3g43.3g0.7g2.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.9g11kcal0.5g0.3g0.6g0.9g
Marianne crush 150g36g154kcal0.4g30.7g3g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Sokeri 2g8.3kcal0g2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g1.5g6.2kcal0g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana552g2104kcal28.2g270g97.4g7.6g
Valittu annoskoko276g1052kcal14.1g135g48.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna138g526kcal7.1g67.5g24.4g1.9g
Arvot/100g100g381kcal5.1g48.9g17.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050